GALA „COPAC”

Premiile COPAC ediția a II-a și-au desemnat câștigătorii în cadrul unei ceremonii desfășurate la Teatrul Național, la care au participat conf. dr. Florian Bodog, ministrul Sănătății, conf. dr. Diana Păun, consilier de stat Departamentul de Stat Preșidenția României, oficiali din sănătate, medici, asistenți medicali, reprezentanți ai asociațiilor de pacienți și altor ONG-uri din sănătate.

În cadrul Galei COPAC 2017, Asociația Antiparkinson a câștigat Premiul juriului pentru „Cea mai bună campanie din sănătate” pentru proiectul „Instalația din lalele”, realizat în parteneriat cu Societatea de Neurologie din România și AbbVie.

Afiliată la numeroase asociații europene și internaționale, redactând cărți pentru pacienți și organizând în fiecare an tot mai multe activități cu scopul de a crește gradul de informare asupra bolii, cu fiecare proiect realizat, speranța ing. Răican în capacitatea oamenilor de a fi empatici, de a da o mână de ajutor fără a avea prejudecăți, de a recunoaște la alți oameni mai puțini informați simptomele care ar putea duce cu gândul la boala Parkinson și de a-i trimite către medic, crește.

Acest important premiu nu este altceva decât o nouă recunoaștere a bogatei activități desfășurate de Asociația Antiparkinson prin președintele ei, dl. ing. Dan Răican în folosul pacienților cu boala Parkinson, a aparținătorilor și famililor acestora