Conferinta Nationala a Pacientilor cu Parkinson

2012 Editia a II a Conferintei Nationale a Pacientilor cu Parkinson – 20/21 iulie, Targu Mures

Intre 20-21 iulie va avea loc la Targu Mures cea de-a doua editie a Conferintei Nationale a Pacientilor cu Parkinson pe tema “Abordarea integrata a bolii Parkinson in echipa pacient-cadre medicale”.

Conferinta este creditata EMC, pe parcursul celor 2 zile ale conferintei fiind asteptati peste 200 de invitati: medici neurologi, medici de familie, psihiatrii, geriatrii, ORL, recuperare medicala, farmacisti, asistenti medicali, membri ai Asociatiei Antiparkinson, apartinatori, reprezentanti ai autoritatilor din sistemul medical si presa.

Temele abordate urmaresc consolidarea notiunilor privind boala Parkinson si informarea participantilor despre noutatile existente pe plan national si international (situatia actuala a bolii Parkinson in Romania, strategii internationale, optiuni neurochirurgicale in tratamentul bolii Parkinson, aderenta la tratament, interactiunile medicamentoase, dezbatere pe tema accesului la medicatie, etc.)