Asociaţia de Lupta Impotriva Bolii Parkinson

Bd. Dacia, Bloc 29, sc.A, et.1, ap.7, cod 330106, Deva, Hunedoara

presedinde: Dan RAICAN

dan_raican a) yahoo.com

Anunţ plasture transdermic cu rotigotină

ACTIVITATI ALE ASOCIAȚIEI
LALEAUA BUZAULUI

IN LUCRU

in lucru

SIMPOZION "IMPREUNA VOM INVINGE BOALA PARKINSON"

21 martie 2015, sala Consiliului Judetean Buzau (B-dul N. Balcescu) ora 10

Articol preluat de la Campus Buzau

"Boala Parkinson este o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente şi progresive a neuronilor. În deceniile trecute vârsta celor care diagnosticaţi cu parkinson depăşea, în general, 60 de ani. În zilele noastre, specialiştii au identificat pacienţi la care boala a debutat chiar şi la 30 de ani. În judeţul Buzău numărul bolnavilor a depăşit cifra de 1500. Motiv pentru mai mulţi specialişti să înfiinţeze la Buzău Asociaţia Laleaua Buzăului: Sambata s-a tinut prima Adunare Generală a Asociaţiei şi totodată simpozionul dedicat bolii Parkinson.

La simpozion au participat medici şi specialişti din mai multe discipline medicale. Neurologi, medici de recuperare medicală, psihiatri, psihologi şi medici de familie si-au unit eforturile si experienta în slujba bolnavilor de Parkinson.

Şi bolnavii care suferă de Parkinson au avut ocazia să împărtăşească participanţilor aspecte ale bolii si modalitati de tratament.

Pacienţii care doresc informaţii cu privire la Boala Parkinson dar şi alte afecţiuni neurologice pot lua legătura cu reprezentanţii Asociaţiei Laleaua Buzăului la numărul de telefon 0721.845.175."

Simpozion "Impreuna..."

Imagini